Slevový kód můžete vyplnit v nákupním košíku a potvrdit tlačítkem POUŽÍT
Elektrický tlakový hrnec SAGE BPR700
Suroviny se pomalu vaří při teplotě kolem 95 stupňů Celsia, což jim umožňuje zachovat si maximum živin, a přitom se nerozvařit. Maso naopak zkřehne, nevysuší se a zůstane šťavnaté. Dokáže si poradit i s kousky, které by jinak zůstaly navždy tuhé a nepoživatelné. Výhodou také je, že je možné vařit téměř bez tuku a pouze s minimálním množstvím soli a případně dalšího koření, což ocení zejména ti, kteří mají dietetická omezení. Pomalé vaření se ideálně hodí na přípravu polévek, omáček, pečených mas i se zeleninou a bramborami jako přílohou. Vývar připravený tímto způsobem je nádherně čirý a plný chuti. Chutě se dokonale prolnou a propojí.
Na co je ale tento způsob vaření náročný, je čas. Je třeba počítat s tím, že pokrmy se připravují zhruba 4–10 hodin. Ovšem, paradoxně právě tím šetří čas! Ptáte se jak? Když hrnec naplníte a uzavřete, můžete ho totiž opustit a o nic dalšího se nestarat. Večeři či oběd si takto snadno připravíte na dobu, až se vrátíte domů z práce nebo z výletu nebo zkrátka, na kdy chcete. Po dovaření umí totiž přepnout na udržování teploty hotového jídla. A když k němu přijdete, máte vařeno.
Že vám to zní celé jako sen? Díky elektrickému tlakovému hrnci The Fast Slow Pro BPR700BSS od prémiové značky Sage si ho můžete vyplnit. Hrnec navíc kombinuje jak uvedené pomalé vaření, tak i automatické tlakové vaření. Získáte v něm tak dvě výhody v jednom. Dokáže automaticky nastavit ideální kombinaci času, teploty a tlaku mezi rychlou a pomalou úpravou. Hrnec nabízí 6 přednastavených chytrých programů – vaření pod tlakem, pomalé vaření, zahušťování, opékání, restování a přípravu v páře. Samozřejmě také i vlastní manuální nastavení prostřednictvím programu „Custom“. Čas je možné nastavit na 2-12 hodin a výsledek vás příjemně překvapí v podobě pokrmu s maximální chutí a ideální konzistencí.
The Fast Slow Pro je multicooker, který spojuje funkce klasického tlakového hrnce, automatického vaření se stále populárnějším „pomalým“ vařením.
Hrnec automaticky přizpůsobuje čas, teplotu a tlak mezi standardním a pomalým vařením.
Hrnec je vybaven duálními snímači pro přesnější kontrolu teploty a tlaku. The Fast Slow Pro vám díky velkém podsvícenému displeji sdělí jaký program je právě nastavený v jaké fázi se nachází.
Funkce
LCD displej modře nebo žlutě podsvícený displej (podle připravenosti) zobrazí veškeré potřebné údaje
11 metod přípravy programu „tlakového hrnce“ rýže, rizoto, brambory, vývar, polévka, luštěniny, dušené maso, dušené maso se zeleninou, jehněčí, boloňská omáčka, pudding
Bezdotykové uvolnění páry – 3 režimy
Doba vaření 2 – 12 h
Nastavení nadmořské výšky pro co nejlepší výsledek
Kapacita nádoby 6 l
Čas vaření 2 – 12 h
Trojitý bezpečnostní systém
Barva stříbrná
Příkon 1100W
Rozměry (vxšxh): 32 x 30 x 37 cm
Příslušenství
1x nerezový koš
1x nerezová mřížka
Dodatečná záruka:
Zaregistrujte svůj výrobek Sage a získej prodluženou záruku 36 měsíců.
Registrovat dodatečnou záruku
Ke stažení:
Návod k použití
Informační list (CZ)
+ Kuchařský nůž Catler DMS 203
Kuchařský japonský nůž
Extrémně tvrdý, pružný, s dlouhou životností
Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů
Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
Je vyroben svářkovou technologií v 70 vrstvách, přičemž složení čepele je ze dvou druhů oceli – měkké pružné VG2 a tvrdé VG10
Dodávatelem materiálů pro japonské nože Catler řady DMS je japonská ocelárna Takefu
Rukojeť je vyrobena z javorového dřeva a je upravená metodou Kebony
Celková délka 338 mm
Délka čepele 203 mm
Baleno v elegantním dřevěném boxu